*Escriurem - Miki Núñez

"Escriurem" es una canción interpretada por Miki Núñez, publicada en el álbum Amuza el 13 de septiembre del año 2019. 

Letra *Escriurem - Miki Núñez

Un nou dia ha començat, em llevo al teu costat , respires


lentament, Un nou dia que ha passat et lleves i no saps que oblidarem aquest moment. Les casualitats no son les que ens han portat a viure aquest present. que no no en soc conscient, si mésperes allá fora et cantaré.


Escriurem que tot no va ser fácil , cantarem la nostra vida en un paper, marxarem amb els dies regalats i amb el somriure dels que ja no hi puguin ser. Escriurem que tot no va ser fácil, cantarem la nostra vida en un paper, marxarem caminant per les estrelles i amb el somriure dels que ja no hi puguin ser.


I ara que tot ha acabat , que no et tinc al meu costat, em sento diferent, amago en un calaix les mirades dámagat , les que cançons que em vas cantar son les que vull cridar. si mésperes alla fora et cantaré.


Escriurem que tot no va a ser fácil, cantarem la nostra vida en un paper, marxarem amb els dies regalats i amb el somriure dels que ja no hi puguin ser. Escriurem que tot no va ser fácil, cantarem la nostra vida en un paper, marxarem caminant per les estrelles i amb el somriure que tu sols sabies fer.


Escriurem que si va ser fácil, téstic cantant la nostra historia en un paper , marxaré recordant tots aquells dies i amb el sonriure que tu sols sabies fer.

Letra añadida por: Nilson Sales

Comentarios

Miki Núñez foto

Miki Núñez

*Escriurem

9932 visitas
0 Favoritos
Calificar Canción
67 VOTOS
Favorito
Dedicar

En LETRASBOOM.COM no tenemos la canción *Escriurem de Miki Núñez para decargar o bajarlo en mp3. Solo te proporcionamos información relevante como la letra y el vídeo musical para que puedas escuchar y aprenderte la letra de la canción *Escriurem de Miki Núñez Toda la información de este tema es totalmente gratis.

*Escriurem Lyrics