*Escriurem Letra

Miki Núñez

"Escriurem" es una canción interpretada por Miki Núñez, publicada en el álbum Amuza el 13 de septiembre del año 2019. 

*Escriurem lyrics

Letra *Escriurem - Miki Núñez

Un nou dia ha començat, em llevo al teu costat , respires


lentament, Un nou dia que ha passat et lleves i no saps que oblidarem aquest moment. Les casualitats no son les que ens han portat a viure aquest present. que no no en soc conscient, si mésperes allá fora et cantaré.


Escriurem que tot no va ser fácil , cantarem la nostra vida en un paper, marxarem amb els dies regalats i amb el somriure dels que ja no hi puguin ser. Escriurem que tot no va ser fácil, cantarem la nostra vida en un paper, marxarem caminant per les estrelles i amb el somriure dels que ja no hi puguin ser.


I ara que tot ha acabat , que no et tinc al meu costat, em sento diferent, amago en un calaix les mirades dámagat , les que cançons que em vas cantar son les que vull cridar. si mésperes alla fora et cantaré.


Escriurem que tot no va a ser fácil, cantarem la nostra vida en un paper, marxarem amb els dies regalats i amb el somriure dels que ja no hi puguin ser. Escriurem que tot no va ser fácil, cantarem la nostra vida en un paper, marxarem caminant per les estrelles i amb el somriure que tu sols sabies fer.


Escriurem que si va ser fácil, téstic cantant la nostra historia en un paper , marxaré recordant tots aquells dies i amb el sonriure que tu sols sabies fer.

Letra añadida por: LetrasBoom

Puedes escuchar la canción *Escriurem de Miki Núñez en el vídeo musical que te proporcionamos, pero en esta página de LETRASBOOM.COM no tenemos la canción de *Escriurem de Miki Núñez para decargar o bajarlo en mp3.


La letra de *Escriurem y toda la información de este tema es totalmente gratis. En esta página sólo le proporcionamos información relevante como la letra y el vídeo musical para que usted pueda escucharla y aprendersela... *Escriurem lyrics.

Comentarios

Miki Núñez foto

Miki Núñez

*Escriurem

6712 visitas
0 Favoritos
Calificar Canción
42 VOTOS
Favorito
Dedicar